In verband met alle maatregelen rondom het Corona-virus is de Herstelacademie in ieder geval tot maandag 1 juni gesloten. Dit betekent dat er geen fysieke cursussen op de locatie aan het Leonardo da Vinciplein worden gegeven en alle cursussen die nog op de planning stonden zijn geannuleerd.

Er is echter wel de mogelijkheid om telefonisch of via social media met de herstelacademie in contact te blijven of online een cursus te volgen.

Het team van de Herstelacademie werkt zoveel mogelijk vanuit huis. De voicemail van de administratie wordt regelmatig afgeluisterd en de mailbox gecontroleerd. De medewerkers doen hun best uw vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

Administratie 06 3373 5694

Herstelacademie Live! Elke vrijdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur gaat de Herstelacademie live op Youtube. Bob Keller vertelt o.a. over de activiteiten van de Herstelacademie en het tijdelijke digitale aanbod. Ook andere medewerkers van de Herstelacademie komen aan het woord.

Reageren op hetgeen besproken wordt/vragen stellen kan via de chatfunctie van Messenger op onze facebookpagina. Kijken naar onze livestream? Je vindt ons door op Youtube te zoeken naar: Herstelacademie, Bob Keller. Via onderstaande knop kijk je uitzendingen terug.