Help, een puber in huis

Wilt u graag inspiratie om de coronatijd met je puber én daarna zo goed mogelijk door te komen? Doe dan mee met het webinar ‘Help, een puber in huis!’ op maandag 18 mei 2020.

Een puber in huis… Dat is voor velen normaal gesproken al best een uitdaging! Naast grappig en lief kunnen pubers namelijk ook onvoorspelbaar, onuitstaanbaar en emotioneel zijn. Aan u als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen en dat valt niet altijd mee. Helemaal niet nu uw puber zonder schoolbezoek ongeveer 24/7 thuis zit. Wat is een webinar? Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen vanaf elke gewenste plek via laptop, tablet of smartphone. In dit webinar helpt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve u op weg met uitleg over pubergedrag en geeft tips hoe je daarmee om kunt gaan. U kunt ook live vragen stellen via de chat-functie.

Herkenning, uitleg en tips Wat schuilt er achter het dwarse gedrag van een puber, wat maakt dat je puber pubert? Welke manier van communiceren en benaderen werkt het beste? Hoe maak je samen afspraken en stel je grenzen? Hoe kom je samen de dagen thuis door? Hoe zorg je ervoor dat je puber de coronamaatregelen serieus gaat/blijft nemen? Praktische informatie Voor ouders van kinderen van 11 tot ongeveer 17 jaar Het webinar wordt georganiseerd door CJG Haarlemmermeer. Tischa Neve, kinderpsychologe en opvoedkundige, doet de presentatie. Datum: Maandag 18 mei 2020, van 20.30 tot 21.30 uur. Mocht het tijdstip van het webinar niet uitkomen, geen probleem! Wanneer u aanmeldt ontvangt u een link waarmee u het webinar nog een maand lang terug kunt kijken. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wat heeft u nodig voor een webinar? Een computer of tablet met een stabiele internetverbinding en geluid. En een lekker kopje koffie of thee. Meld u gratis aan voor dit webinar: www.cjghaarlemmermeer.nl/nieuws

Volgende pagina: