Behandeling op afstand

U kwam voor uw behandeling naar één van onze locaties. Of u kreeg thuis behandeling of begeleiding. De afgelopen weken is dit veranderd.

Uw behandeling zal zo veel mogelijk op afstand plaatsvinden, via de telefoon of via videobellen. We doen er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Ieders gezondheid staat voorop.

Hier hebben we goed over nagedacht. Uw behandelaar overlegt met u hoe uw behandeling verder gaat. Als het echt het beste is om elkaar te ontmoeten, dan zal uw behandelaar dat met u bespreken.

Videobellen met uw behandelaar

Onze zorg en behandelingen gaan zo veel mogelijk door. Dit doen we zoveel mogelijk via telefonisch contact en videobellen. Uw behandelaar kan voorstellen om de gesprekken via videobellen te doen, dit zullen jullie samen bespreken.

E-Health

GGZ inGeest maakt gebruik van een beveiligde en persoonlijke online omgeving: het online behandelplatform, ook wel ons E-Health platform genoemd. Hier kunt u (een deel) van uw behandeling online volgen en contact hebben met uw behandelaar. Samen met uw behandelaar kijkt u of er online behandelmodule is die bij u past. Een behandelmodule is een blok dat bestaat uit een aantal online lessen, oefeningen of opdrachten. Uw behandelaar zet een behandelmodule voor u klaar. Als u een module hebt gevolgd of een opdracht hebt gemaakt, kan uw behandelaar dat zien en erop reageren. Om het online behandelplatform te gebruiken hebt u het volgende nodig: - een computer, tablet of smartphone - een internetverbinding - een e-mailadres - een wachtwoord

GGZ inGeest maakt een account voor u aan. Via de mail krijgt u hierover bericht.