Bezoektijden

De bezoektijden op onze klinieken zijn gewijzigd.

Onze zorg gaat door wanneer u besmet bent met het virus.

GGZ inGeest hanteert op basis van richtlijn van de rijksoverheid, GGZ Nederland en landelijke richtlijnen voor de verzorgings- en verpleeghuizen en het RIVM vanaf woensdag 1 april het volgende aangepaste bezoekreglement.

Naar buiten

1. Ga alleen naar buiten als dat nodig is, bijvoorbeeld om even boodschappen te doen of voor een frisse neus. 2. Doe dat niet met meer dan 3 personen. Blijf binnen de kliniek als het kan. 3. Houd 1,5 meter afstand van anderen (2 armlengtes). Ook op straat, in de supermarkt en in het park. 4. Was uw handen meerdere keren per dag met water en zeep

Bezoek buiten de afdeling

U kunt uw naasten buiten de afdeling ontmoeten. Het is een voorwaarden dat u en uw bezoek zich houdt aan de algemeen geldende hygiëne- en preventierichtlijnen.

Kliniek ouderen

Vanaf woensdag 1 april is er geen bezoek meer toegestaan op deze klinieken. We volgen hiermee voor de klinieken ouderen de richtlijn van GGZ Nederland en de richtlijn die voor de verzorgings- en verpleeghuizen is afgekondigd.

Bezoek gesloten kliniek

Er vindt geen bezoek op de afdeling plaats, tenzij dit zeer belangrijk is voor uw herstel. Dit wordt met u besproken.

Klachten of besmet geraakt?

Wanneer u klachten heeft die passen bij het Corona-virus wordt u naar een speciaal ingerichte afdeling gebracht. Verpleegkundigen begeleiden u in beschermende kleding (mondneuskapje, schort, bril en handschoenen) naar de afdeling die volledig is ingericht om ervoor te zorgen dat u het virus niet op andere kunt overdragen. U krijgt zelf ook een mondkapje op om ervoor te zorgen dat u anderen niet besmet.

Wanneer de test negatief is kunt u weer terug naar de afdeling waar u vandaan kwam. Wanneer u het virus wel heeft blijft u op de quarantaine afdeling tot de symptomen zijn verdwenen (72 uur geen koorts en niet meer hoesten).

Volgende pagina: