Introductie- en inwerkprogramma

We vinden het belangrijk dat alle nieuwe medewerkers snel en zorgvuldig worden ingewerkt. Naast dit digitale magazine ontvang je daarom op verschillende manieren informatie.

Op jouw eerste werkdag ontvang je per mail informatie over de pagina Nieuwe bij GGZ inGeest op ons intranet GGZ inSide, een link om je te kunnen aanmelden voor onze introductiebijeenkomsten en nogmaals een link naar dit digitale magazine.

Op de pagina Nieuwe bij GGZ inGeest vind je veel praktische informatie van bijvoorbeeld de afdelingen ICT, HR, facilitair en aanvullende informatie. Je vindt er ook een link naar een digitaal Werken bij magazine van het cluster waarvoor je werkt.

Maandelijks organiseren we introductiebijeenkomsten in kleine setting met nieuwe medewerkers, een directeur en HR adviseur. Het doel van deze bijeenkomsten is de verbinding aan te gaan met GGZ inGeest als geheel. We bespreken de missie en visie, de strategie en doelen en uitdagingen op de korte termijn. Maar ook jouw eerste indrukken over de organisatie, de cultuur, wat je fijn vindt en waar je nog vragen over hebt of tegenaan loopt. Je kunt je vanaf je eerste werkdag aanmelden voor deze bijeenkomst.