Wat staat je allemaal te wachten op je eerste werkdag?

Je eerste werkdag! Vol verwachting en een beetje gespannen ben je vanaf huis vertrokken. Wat staat je allemaal te wachten?

Allereerst maak je natuurlijk kennis met je nieuwe team. Misschien heb je bij je sollicitatie al een van je toekomstige collega's gesproken. Mogelijk heb je zelfs al even gekeken op je nieuwe werkplek, maar nu is het dan voor het eerst dat je als medewerker de vloer op komt. Je eerste bak koffie of thee, je eerste lunch, je eerste cliƫnt.

En ook je eerste keer inloggen op ons computernetwerk. Nadat je bent ingelogd kun je ook terecht op GGZ inSide, ons intranet. Het is jouw plek om informatie te zoeken, kennis te delen en samen te werken met je collega's. Vul je profiel aan en plaats een profielfoto. Zo weten al jouw nieuwe collega's dat je er bent en kunnen ze je terugvinden.

Op je eerste werkdag komt er veel informatie op je af. Waarschijnlijk teveel om allemaal in een keer te onthouden. Geen probleem, in de groep Nieuw bij GGZ inGeest op GGZ inSide hebben we een en ander nog eens voor je onder elkaar gezet.

Is het voor je werk nodig dat je toegang hebt tot ons elektronisch patiƫntendossier? Heb je de Quarant e-learning daarvoor nog niet gevolgd? Dan is dit het moment om daar even voor te gaan zitten! Bespreek met je leidinggevende welke trainingen en cursussen daarnaast voor jou van belang zijn.

Hoe was de eerste werkdag van