Onze teams

GGZ inGeest heeft 22 F-ACT-, ACT- en VIP-teams. Onze teams werken vanuit 7 locaties in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.

Amstelmere

Op onze locatie Amstelmere in Amstelveen vind je het F-ACT volwassenen Amstelveen, het F-ACT ouderen Amstelveen en Hoofddorp en een ACT-team. Het werkterrein van de teams is Amstelveen, Aalsmeer, Ouder Amstel, Duivendrecht en Uithoorn.

Bocholtstraat

Onze locatie Bocholtstraat in Amsterdam Slotervaart is het thuis van de teams F-ACT De Aker/ Nieuw Sloten en F-ACT Slotervaart. Samen met de teams Geuzenveld en Osdorp verzorgen zij de F-ACTzorg in Amsterdam West.

Burg. Röellstraat

Onze locatie Burgemeester Röellstraat herbergt het F-ACT Geuzenveld, het F-ACT Osdorp en F-ACT ouderen west. Ze hebben hun werkgebied in Amsterdam West samen met de teams De Aker/ Nieuw Sloten en Slotervaart van de Bocholtstraat.

De Nieuwe Valerius

In de locatie De Nieuwe Valerius naast het VUmc vind je het team F-ACT Ouderen Amsterdam-Zuid. Het team werkt in de Amsterdamse buurten Buitenveldert, Concertgebouw, De Pijp en de Apollo- en Rivierenbuurt.

Spaarnepoort

Onze locatie Spaarnepoort vind je in Hoofddorp bij het Spaarne Gasthuis. Het is de thuisbasis van de teams F-ACT Hoofddorp Noord en F-ACT Hoofddorp Zuid. Ook het VIP-team werkt vanuit deze locatie.

Van Hilligaertstraat

Vanuit de Van Hilligaertstraat in Amsterdam werken de F-ACTteams in Buitenveldert, De Pijp en Rivierenbuurt. Ook vind je hier een van onze ACT-teams.

Wilhelminastraat

In de Wilhelminastraat in Haarlem vind je een ACT-team. Het team werkt intensief samen met de GGD van Haarlem en Brijder verslavingszorg.

Zuiderpoort

De F-ACTteams Haarlem Centrum, Haarlem Noord, Haarlem Schalkwijk en Ouderen Haarlem opereren vanuit de locatie Zuiderpoort in Haarlem.