Onze teams

GGZ inGeest heeft 24 FACT-, ACT- en VIP-teams. Onze teams werken vanuit 7 locaties in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.

Amstelmere

Op onze locatie Amstelmere in Amstelveen vind je FACT volwassenen Amstelveen, FACT volwassenen Amstelland, FACT ouderen Amstelveen en Hoofddorp, VIP, EDIT en een ACT-team. Het werkterrein van de teams is Amstelveen, Aalsmeer, Ouder Amstel, Duivendrecht en Uithoorn.

Bocholtstraat

Onze locatie Bocholtstraat in Amsterdam Slotervaart is het thuis van de teams FACT De Aker/ Nieuw Sloten, FACT Slotervaart en FACT Nieuw West Midden. Samen met de teams van de locatie Burg. Röellstraat verzorgen zij de FACT-zorg in Amsterdam West.

Burg. Röellstraat

Onze locatie Burgemeester Röellstraat herbergt de FACT-teams Geuzenveld/Slotermeer, Osdorp/Nieuw Sloten en Slotervaart en het FACT ouderen west. Met de teams van de locatie Bocholtstraat verzorgen zij de FACT-zorg in Amsterdam West.

De Nieuwe Valerius

In de locatie De Nieuwe Valerius naast het VUmc vind je het team FACT Ouderen Amsterdam-Zuid. Het team werkt in de Amsterdamse buurten Buitenveldert, Concertgebouw, De Pijp en de Apollo- en Rivierenbuurt. Ook het EDIT-team werkt vanuit deze locatie.

Spaarnepoort

Onze locatie Spaarnepoort vind je in Hoofddorp bij het Spaarne Gasthuis. Het is de thuisbasis van de teams FACT Hoofddorp Noord en FACT Hoofddorp Zuid. Ook het EDIT- en het VIP-team werken vanuit deze locatie.

Van Hilligaertstraat

Vanuit de Van Hilligaertstraat in Amsterdam werken de FACT-teams in Buitenveldert/Stadionbuurt, De Pijp en Rivierenbuurt. Ook vind je hier een van onze ACT-teams. De teams verzorgen de FACT-zorg in Amsterdam Zuid.

Wilhelminastraat

In de Wilhelminastraat in Haarlem vind je een ACT-team. Het team werkt intensief samen met de GGD van Haarlem en Brijder verslavingszorg.


Zuiderpoort

De FACT-teams Haarlem Centrum, Haarlem Noord, Haarlem Schalkwijk en Ouderen Haarlem opereren vanuit de locatie Zuiderpoort in Haarlem. Ook het EDIT- en het VIP-team werken vanuit deze locatie.