Onze teams

GGZ inGeest heeft 22 FACT-, ACT- en VIP-teams. Onze teams werken vanuit 7 locaties in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.

Amstelmere

Op onze locatie Amstelmere in Amstelveen vind je het FACT volwassenen Amstelveen, het FACT ouderen Amstelveen en Hoofddorp en een ACT-team. Het werkterrein van de teams is Amstelveen, Aalsmeer, Ouder Amstel, Duivendrecht en Uithoorn.

Bocholtstraat

Onze locatie Bocholtstraat in Amsterdam Slotervaart is het thuis van de teams FACT De Aker/ Nieuw Sloten en FACT Slotervaart. Samen met de teams van de locaties Burg. Röellstraat en Van Hilligaertstraat verzorgen zij de FACT-zorg in Amsterdam West.

Burg. Röellstraat

Onze locatie Burgemeester Röellstraat herbergt de FACT-teams Geuzenveld/Slotermeer, Osdorp/Nieuw Sloten en Slotervaart en het FACT ouderen west. Met de teams van de locaties Bocholtstraat en Van Hilligaertstraat verzorgen zij de FACT-zorg in Amsterdam West.

De Nieuwe Valerius

In de locatie De Nieuwe Valerius naast het VUmc vind je het team FACT Ouderen Amsterdam-Zuid. Het team werkt in de Amsterdamse buurten Buitenveldert, Concertgebouw, De Pijp en de Apollo- en Rivierenbuurt.

Spaarnepoort

Onze locatie Spaarnepoort vind je in Hoofddorp bij het Spaarne Gasthuis. Het is de thuisbasis van de teams FACT Hoofddorp Noord en FACT Hoofddorp Zuid. Ook het VIP-team werkt vanuit deze locatie.


Van Hilligaertstraat

Vanuit de Van Hilligaertstraat in Amsterdam werken de FACT-teams in Buitenveldert/Stadionbuurt, De Pijp en Rivierenbuurt. Ook vind je hier een van onze ACT-teams. Met de teams van de Bocholtstraat en Burg. Röellstraat verzorgen zij de FACT-zorg in Amsterdam West.

Wilhelminastraat

In de Wilhelminastraat in Haarlem vind je een ACT-team. Het team werkt intensief samen met de GGD van Haarlem en Brijder verslavingszorg.


Zuiderpoort

De FACT-teams Haarlem Centrum, Haarlem Noord, Haarlem Schalkwijk en Ouderen Haarlem opereren vanuit de locatie Zuiderpoort in Haarlem.